Annonsforum

PV-klubbens annonsforum är öppet för annonser inom klubbens verksamhetsområde, bilar, delar, tillbehör litteratur och annat som har direkt anknytning till Volvo PV/Duett och P1900.

För att alla medlemmar ska få samma möjlighet till att synas, Gäller följande Regler:

  • Pris eller högstbjudande ska stå med i säljes-annonserna
  • Rätt ”län” alt.”utomlands” måste väljas
  • Enligt önskemål är det begränsning från och med 11/1 2013 till högst 10 annonser ute åt gången per person
  • Hemsidepersonalen äger rättighet att ta bort annonser som tex. gäller andra bilmodeller eller anses som stötande.

För instruktioner hur du annonserar klicka på ”Hjälp”.
När du loggar in använd aktuellt klubblösenord som återfinns på sidan 3 i senaste numret av PV-Notiser.Hela bilar, Säljes:

Volvo PV Pickup

Insänd: 2022-08-23


Har nu efter min fars bortgång fått uppdraget att sälja en av hans objekt. En Volvo PV/Duett Pickup, årsmodell 1961 (vill jag minnas). Är lite osäker på exakt modellbeteckning. På en av skyltarna på karossen står det 048566. Finns även instansat *48586* samt P21124A på karossen. På ytterligare en skylt står det: Typ: P 21124 A Ch. Nr. 48586 Färg: 27 Klädsel: 218-173 Min far har haft denna i lite över 20 år och pysslat med den i omgångar. Chassi, bromssystem, bakvagn och framvagn är iordninggjort. Motor och växellåda iordninggjort och fungerar. (Han har kört med bilen) Träflaket är iordninggjort. Skärmar, kaross, dörrar, huv har ingen rost. Skulle dock behöva laga golvet på några ställen. Instrumentbräda finns, stolar finns, dörrsidor finns, kylare finns, grill finns, dragkrok, bränsletank m.m. 6V Elsystem Vet också att han gjorde ursprungskontroll på bilen och fick beviljat att göra registreringsbesiktning (tyvärr kom han dock inte så långt pga sjukdom). Har säkert glömt en väldans massa information men enklast är att kontakta mig via telefon eller mail så att vi kan boka in en tid för att titta på objektet lite mer detaljerat.
Antal: 1
Pris: högstbjudande

Annonsör:
Robin Wahlström, Nyköping
0739107786
robin.wahlstrom@hotmail.se
Medlem: Gastannonsering

Hela bilar, Säljes:

Volvo PV Pickup

Insänd: 2022-08-23


Har nu efter min fars bortgång fått uppdraget att sälja en av hans objekt. En Volvo PV/Duett Pickup, årsmodell 1961 (vill jag minnas). Är lite osäker på exakt modellbeteckning. På en av skyltarna på karossen står det 048566. Finns även instansat *48586* samt P21124A på karossen. På ytterligare en skylt står det: Typ: P 21124 A Ch. Nr. 48586 Färg: 27 Klädsel: 218-173 Min far har haft denna i lite över 20 år och pysslat med den i omgångar. Chassi, bromssystem, bakvagn och framvagn är iordninggjort. Motor och växellåda iordninggjort och fungerar. (Han har kört med bilen) Träflaket är iordninggjort. Skärmar, kaross, dörrar, huv har ingen rost. Skulle dock behöva laga golvet på några ställen. Instrumentbräda finns, stolar finns, dörrsidor finns, kylare finns, grill finns, dragkrok, bränsletank m.m. 6V Elsystem Vet också att han gjorde ursprungskontroll på bilen och fick beviljat att göra registreringsbesiktning (tyvärr kom han dock inte så långt pga sjukdom). Har säkert glömt en väldans massa information men enklast är att kontakta mig via telefon eller mail så att vi kan boka in en tid för att titta på objektet lite mer detaljerat. Antal: 1
Pris: högstbjudande

Annonsör:
Robin Wahlström, Nyköping
0739107786
robin.wahlstrom@hotmail.se
Medlem: GastannonseringSenast uppdaterad den 3 februari 2021