Annonsforum

PV-klubbens annonsforum är öppet för annonser inom klubbens verksamhetsområde, bilar, delar, tillbehör litteratur och annat som har direkt anknytning till Volvo PV/Duett och P1900.

För att alla medlemmar ska få samma möjlighet till att synas, Gäller följande Regler:

  • Pris eller högstbjudande ska stå med i säljes-annonserna
  • Rätt ”län” alt.”utomlands” måste väljas
  • Enligt önskemål är det begränsning från och med 11/1 2013 till högst 10 annonser ute åt gången per person
  • Hemsidepersonalen äger rättighet att ta bort annonser som tex. gäller andra bilmodeller eller anses som stötande.

För instruktioner hur du annonserar klicka på ”Hjälp”.Hela bilar, Säljes:

Volvo pv 544 -64 objekt/delbil

Insänd: 2020-04-26


Läs hela annonsen och ring om du är seriöst intresserad. Säljer tänkta donatorbilen till traktorbygge på annan kaross men skjuter fram det projektet ett tag. Detta är en 544 -64 som är räddbar om man kan hantera svetsen annars mycket bra delar som donatorbilen. Sitter fina rostfria framskärmar samt frontplåt huv skuff och en bakskärm. Bara det är vell runt 10000kr löst på marknaden. Orörd el men orörd fin instrumentpanel fin stötfångare bak, dragkrok hela och fina lister rutor och ja det är mycket fina delar på bilen så värd att rädda eller ja ta delarna till en bättre kaross. Det är standard rosten på denna som hjulhus och skärminfästningar bak samt golv fram och lite bak in mot skuffen men inget överdrivet eller omöjligt objekt. Finns 2st framsäten ett baksäte sidopaneler bak samt fint innertak. Det som saknas är hö bakskärm motor Kylare dörrsidor framstötfångaren en torkararm annars finns det mesta och ja det är papper på bilen och kvar i registret. Priset är 12000kr pok. Det är delar på bilen för betydligt mer. INGA BYTEN TACK!
Pris: 12000

Annonsör:
Christoffer Karlsson, Sunne
0706640687
0706640687
crille.karlsson@hotmail.com
Medlem: Gastannonsering

Hela bilar, Säljes:

Volvo pv 544 -64 objekt/delbil

Insänd: 2020-04-26


Läs hela annonsen och ring om du är seriöst intresserad. Säljer tänkta donatorbilen till traktorbygge på annan kaross men skjuter fram det projektet ett tag. Detta är en 544 -64 som är räddbar om man kan hantera svetsen annars mycket bra delar som donatorbilen. Sitter fina rostfria framskärmar samt frontplåt huv skuff och en bakskärm. Bara det är vell runt 10000kr löst på marknaden. Orörd el men orörd fin instrumentpanel fin stötfångare bak, dragkrok hela och fina lister rutor och ja det är mycket fina delar på bilen så värd att rädda eller ja ta delarna till en bättre kaross. Det är standard rosten på denna som hjulhus och skärminfästningar bak samt golv fram och lite bak in mot skuffen men inget överdrivet eller omöjligt objekt. Finns 2st framsäten ett baksäte sidopaneler bak samt fint innertak. Det som saknas är hö bakskärm motor Kylare dörrsidor framstötfångaren en torkararm annars finns det mesta och ja det är papper på bilen och kvar i registret. Priset är 12000kr pok. Det är delar på bilen för betydligt mer. INGA BYTEN TACK! Pris: 12000

Annonsör:
Christoffer Karlsson, Sunne
0706640687
0706640687
crille.karlsson@hotmail.com
Medlem: GastannonseringSenast uppdaterad den 22 maj 2018